Wij doen heel veel

Above the crowd, Wat doe je?

Wij bedenken, creëren, optimaliseren en analyseren jouw online campagne. Wij gaan voor succesvolle campagnes die resultaat opleveren. Daar worden wij namelijk allebei beter van.

 

Strategieontwikkeling

Jij bent de expert van jouw product of dienst wij zijn expert op het gebied van online campagnes. Samen zijn we een ijzersterke combinatie. Wij willen alles weten van je bedrijf, de concurrenten, jouw producten of diensten, de markt en jouw klanten. Zodat wij een goed beeld krijgen waar je staat en wat je wilt bereiken.

Als wij alle informatie hebben gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een strategie die resultaat moet opleveren.

We gaan niet voor de mooiste, de nieuwste of de meest opvallende. Nee, wij gaan voor de meest succesvolle online campagne. En daar gaan we volledig voor.

Oké, waar zit je?
 

Content creatie

Websites, logo's, banners, copy writing, fotografie, Search advertenties, Seo optimalisatie, bloggen, tweeten, we doen het allemaal. En we doen het goed. We ontwikkelen alles zelf en zetten alles in om de resultaten te halen.

Echt alles?

Nou dat ligt eraan. Samen kijken we eerst goed waar behoefte aan is en waar de beste kansen liggen om resultaat te halen. De ene keer volstaat een kleine aanpassing aan de reeds aanwezige materialen, de andere keer pakken we volledig uit.

Werkt dat?

Jazeker! Wacht maar tot het eind van de campagne als de resultaten geteld worden.

Ik weet genoeg. Waar zit je?
 

Conversie optimalisatie

Nog zo’n ding waar wij jarenlange ervaring mee hebben en waar we echt goed in zijn. De koopbutton iets meer naar links de tekst wat aanpassen, andere kleuren. Vaak zit het in de details. Kleine aanpassingen met een groot resultaat. Soms moet alles opnieuw, daar lopen we niet voor weg. Geef ons de ruimte en het vertrouwen, dan betalen wij dat terug met klinkende cijfers.

Hoe doen jullie dat?

Testen, aanpassen, testen, data analyseren, testen, optimaliseren, testen enz… Een heel proces, maar dat hebben wij er graag voor over. We zijn er van overtuigd dat het altijd beter kan en stoppen niet tot we het maximale bereikt hebben.

Klinkt goed. Waar zit je?
 

Data analyse en rapportages

Niets geeft een beter gevoel dan stijgende verkoopcijfers. Daar doen we het tenslotte voor. Dus dit maken wij graag inzichtelijk en delen dit met jou.

Elke campagne sluiten we af met een uitgebreide analyse. Wat ging er goed, wat ging er minder, wat kan er beter. Wij leren hiervan en delen graag deze kennis met je.

Gebruik onze rapportages om te begrijpen wat we doen en hoe we het gedaan hebben of gebruik ze om te laten zien hoe goed het van je was dat je voor ons hebt gekozen.

Top. Waar zit je?
 
"Met een uitgebreide achtergrond in grafisch design, branding en visuele communicatie, in combinatie met jarenlange ervaring in de reclame en marketing, streven wij naar het leveren van resultaat gerichte online campagnes van hoge kwaliteit."
Back to Top